News

Overwatch laget til 1. div av Telenorligaen

Wed 17th Aug 2016 - 6:59pm : Gaming : Overwatch


Vi ønsker å gratulere vårt Overwatch lag med å ha kvalifisert seg til 1. div i Telenorligaen og vi ser frem til å følge dem videre gjennom sesongen. Det er spennende at Overwatch trer inn i E-sport miljøet og vi er glade for at E-sporten stadig vokser i Norge. 

I den anledning har vi tatt en prat med Kjetil Lamo (nDG Kautil) som er manager for Overwatch laget og Pontus Wallgren (Intekaka) som er hovedtrener, i forhold til hvordan kvalifiseringen gikk.

 

Q: Hvordan syntes dere laget presterte i kvalifiseringen?

Kjetil

A: Jeg føler at laget gjorde som forventet i gruppespillet. Vi fikk en enkel jobb med å ta gruppeseieren, mot urutinerte lag. Da skal det forventes at vi endte i toppen der. Dessverre underpresterte vi resten av turneringen, som gjør at vi må gjøre en del endringer i tiden som kommer, for å tilpasse oss nivået.

Pontus

A: Med den förberedelsen vi hade inför Telenorligaen, med träningar under hela sommaren och 4 dagar bootcamp så underpresterade vi kraftigt, jämfört med våra förväntningar på laget. Första dagen gick vi lätt igenom gruppen utan något alls motstånd och vann samtliga matcher utan att förlora en karta. 
Andra dagen så mötte vi aNimus eSports i upper bracket, där vi förlorade med 0-3 och åkte ner i lower bracket. En match vi bör ha vunnit, med våra förberedelser. Så nu är det tillbaka till skrivbordet och rätta till våra problem så vi kan komma tillbaka starkare under säsongen.


Q: Møtte dere på noen større utfordringer enn forventet?

Kjetil

A: Ja, vi fikk utvilsomt en skyllebøtte uten like av blant annet aNimus eSports. Vi visste på forhånd at de har individuelt høyt rangerte spillere, men vi undervurderte nok nivået betraktelig. Det straffer seg i slike sammenhenger. Likevel synes jeg det er positivt at andre lag tar opp kampen for å skape konkurranse. Det er sunt for miljøet.
Resten av turneringen synes jeg vi ikke klarte å spille vårt spill, hvor vi dominerer kamper.

Vi klarer å vinne i loser bracket, men ikke på en overbevisende måte. Det blir mye arbeid i tiden fremover for å heve oss.

Selv om det ble noen utfordringer underveis, har laget kvalifisert seg til 1.div i Telenorligaen og vi i nDurance Gaming er spente på sesongen som kommer og ønsker alle som skal delta lykke til.

nDurance Gaming

nDurance Gaming

nDurance Gaming

Your Comments

Please register or login to post comments