News

experiMENTAL eSports blir en del av nDG-familien

Fri 26th Aug 2016 - 7:42pm : Gaming

Det er med stor glede og entusiasme at vi idag kan annonsere at experiMENTAL eSports blir en del av nDurance Gaming med umiddelbar virkning.

Ved at kometklubben experiMENTAL eSports, som vokste frem fra ingenting forrige sesong, går inn i hardtsatsende nDurance Gaming, vil vi stå bedre rustet til å fortsette både videre utvikling og fremgang.

Vi hadde en prat med Ole-Andreas «Kami» Skår, fra experiMENTAL eSports, og e-sportansvarlig Henrik «Svettzor» Årdahl om fremtiden. 

 

 

experiMENTAL eSports og nDurance Gaming, nå en og samme organisasjon.

 

 

 • Hvorfor nDurance Gaming og experiMENTAL eSports?

  Ole: nDG er en av de mest spennende organisasjonene i Norge, om ikke den mest spennende. Dette er en klubb med skikkelig vinnermentalitet, men òg beina godt plantet på bakken. Gjennom hele forrige sesong har jeg og Henrik hatt en god dialog og jeg visste at dette kom til å bli en god match. Jeg er henrykt over muligheten, og ser frem til å få jobbe med både dyktige ledere og spillere.

  Henrik: Vi har lenge sett etter muligheten til å prege andre scener enn bare League of Legends, og eXe har et fabelaktig Hearthstone-lag som er gigantene verdig. Vi trenger også flere ildsjeler i klubben, og Ole-Andreas har bevist gjennom godt arbeid i eXe at han uten tvil kommer til å være en stor bidragsyter her i nDurance!

 • Hva tror dere nDurance Gaming kan oppnå i fremtiden, etter denne tilegnelsen?

  O: Nå ligger alle ting til rette for at vi skal fortsette veksten, og som Henrik sa, prege flere scener enn bare League of Legends. I første omgang ønsker vi å befeste vår posisjon som Norges desidert beste League of Legends-lag, samt erobre Hearthstone-tronen.

  H: Sammen kan vi takle flere utfordringer som kommer på veien, og skape en mer stabil organisasjon på alle plan.

   

 • Hvorfor valgte du å ta med deg eXe inn i nDG, fremfor å drive organisasjonen videre?


  O: Gjennom sommerferien ble det mer og mer tydelig at vi ikke kunne fortsette driften av experiMENTAL eSports på samme måte som tidligere. Jeg personlig fikk veldig mye på agendaen, og derfor begynte jeg å se etter andre muligheter. Det er ikke hver dag en får muligheten til å jobbe med en organisasjon som nDG, og fra det punktet jobbet vi med en løsning som gagnet alle lagene i eXe.


  Nå fant begge CS:GO-lagene seg gode organisasjoner, og jentelaget fikk plassen i Telenorligaen fra oss. League of Legends-laget fikk også plassen i 1.divisjon, og kommer til å spille som Eclipse EK denne sesongen. Hearthstone-laget blir eneste som blir med over til nDurance Gaming, men alt i alt tror jeg samtlige er fornøyde.

   

  Ole-Andreas "Kami" Skår

   

   

  Lagleder for Hearthstone-laget, Tommy «MasterMixer» Skåra Tønnessen, uttalte seg på følgende vis etter at avtalen var i boks.


  «Jeg og laget gleder oss til å spille under nDG, og håper organisasjonen lever opp til standarden satt av eXe. Det er òg spesielt gledelig å fortsette under Ole-Andreas, som vi har hatt et godt samarbeid med hele veien. Sammen skal vi erobre den norske Hearthstone-scenen og hevde oss internasjonalt.»

 

 

Kami

Kami

Ole-Andreas Skår

Your Comments

Please register or login to post comments